Blogga dig till affärer från hängmattan!

Få korta effektiva uppgifter som förbättrar din företagsblogg på endast 30 dagar!

Väx din företagsblogg under sommaren!

Företagarens Bloggutmaning Summer edition är ett tillfälle för dig som är företagare att uppdatera din företagsblogg under sommaren.

Datum: 3 Juli - 1 Augusti

Så här går det till:

  • Du registrerar dig här brevid, efteråt får du ett bekräftelsemail med mer information samt information om hur du anmäler dig till den privata Facebook gruppen som är till just för denna utmaningen.
  • I gruppen presenterar du dig och ditt företag och delar du dina blogginlägg. Det är bara de som är med i gruppen som kan läsa inläggen du publicerar i gruppen
  • Varje dag får du en uppgift som förbättrar din blogg.
  • För en bra start så får du från första början tips om hur du sätter upp en bra och genomförbar bloggplan.

Kom med i sommarutmaningen!

Skriv in idg i rutan nedan så får du all information på mailen!

privacy Nix pix, inget spam, bara blogginfo!

Frågor och svar

Får vem som helst vara med? Ja, bara du är företagare. och har en företagsblogg.

Vad kostar det? hela 0kr! Knäppt va? Just denna gången är bloggutmaningen helt gratis!

Som deltagare i bloggutmaningen har du däremot möjlighet att köpa till bloggrådgivning.

Är detta en kurs? Nej. Detta är en utmaning, ett roligt bloggtillfälle du kommer att få mycket inspiration och tips och lära dig mycket men det är inte en kurs. Vill du gå en bloggkurs rekommenderar jag Företagarens Bloggkurs.

Vilka förkunskaper krävs? För att få ut det mesta möjliga av utmaningen så är det önskvärt att du redan har en blogg och har bloggat ett tag. Det finns inga krav på kunskapsnivå, bara att du vet hur man gör och kan hantera din egen blogg.

Vad får vi för uppgifter? Uppgifterna är av varierande slag och kommer att förbättra din blogg. Det finns alltid utrymme för förbättring även om man redan har bloggat ett tag.

Hur lång tid behöver jag avsätta varje dag? Beroende på dagens uppgift så tar det olika tid - alla uppgifterna är tänka att vara relativt korta men effektiva.

Kommer vi att dela våra blogginlägg? Det kommer att finnas två trådar under veckan där du kan dela dina blogginlägg.

Varför ska jag välja en extra timma med dig? Under den timman svarar jag på alla dina bloggfrågor och ger dig direkt feedback på din blogg och marknadsföring. Det kommer definitivt att få fart på dit bloggande! Investering: 1200 kr (+ moms).

Jag vill vara med! Hur gör jag? Skriv in dina uppgifter ovanför så får du all info du behöver!

Vem är du och varför håller du i den här utmaningen?

Mitt namn är Linda Hernestål da Silva och jag har bloggat i snart tio år, både professionellt och privat.

Bloggning är ett kärt ämne för mig och jag hjälper idag företagare att använda sin blogg som marknadsföringsverktyg i kursen Företagarens Bloggsuccéguide. Jag har själv drivit populära bloggar och arbetat som professionell bloggare.

Idag arbetar jag som Online Business Coach och hjälper frustrerade företagare att hitta smarta och kostnadseffektiva lösningar inom marknadsföring på nätet. Med den här utmaningen så vill jag få igång företagare i Sverige att blogga ännu mer och ännu bättre.

Vi börjar om

© Bloggsuccé 2017