Företagarens Bloggplaneringsutmaning

Planera ditt blogginnehåll för 2017 på endast 10 dagar!

Utmaningen: att planera allt ditt blogginnehåll för 2017 på endast 10 dagar tillsammans med andra drivna företagare så att du kan använda din blogg som det marknadsföringsverktyg det verkligen är!

Ligg steget före!

Detta är utmaningen för dig som vill ligga steget före alla andra och starta året med vetskap om att du redan är förberedd.

Planera ditt innehåll för 2017 idag!

Klart jag ska vara med!

Mindre stress. Bättre koll. Bättre innehåll. Bättre affärer

När du planerar allt ditt innehåll från början så får du en bra överblick över det kommande året. Du kan enkelt se vad du ska skriva om och hur du kan planera in din övriga marknadsföring så det matchar din blogg och tvärtom. Har du redan inplanerade aktiviteter så kommer du ha ännu större nytta av att planera ditt innehåll redan nu. Då behöver du aldrig oroa dig över vad du ska skriva.

 • Visa din expertis

  Med en välskriven företagsblogg visar du enkelt upp din expertis. När dina blogginlägg är välplanerade kommer de alltid att visa dina potentiella och befintliga kunder din kunskap. Det är genom din företagsblogg du har möjlighet att sprida kunskap på ett enkelt och effektivt sätt.

 • Fokuserat bloggande

  När du planerar ditt innehåll från början behöver du inte vara orolig över att du skriver om saker som kanske inte är så intressanta för dina läsare. Istället så vet du från början att allt ditt innehåll reflekterar vad du vill förmedla.

 • Tidsbesparing

  Eftersom du redan planerat allt ditt innehåll så behöver du inte längre fundera över vad du ska skriva om. Du vet redan och kommer att ha massor av innehåll att välja av om du mot förmodan ändrar dig den dagen du planerat att skriva ett visst inlägg.

Varför en bloggplaneringsutmaning?

✮ För att det alltid är roligare att göra saker tillsammans. Och mer utmanande.

✮ För att du vet att det finns andra företagare över hela Sverige som är med och gör exakt samma sak samtidigt.

✮  För att du kommer spara enormt mycket tid och stress om du gör det redan nu!

Hej! Det är jag som är Linda

Allt detta ingår i bloggplaneringsutmaningen

Det kommer att bli tio intensiva dagar tillsammans! Så vässa pennan, ladda upp med kaffe/te/favoritdryck och sätt dig bekvämt. Här är huvudingredienserna i bloggplaneringsutmaningen:

 • Arbetsblad & planeringsverktyg

  Oavsett hur du vill planera dina inlägg så kommer det finnas ett sätt för dig att göra det. Inför denna utmaning har speciella arbetsblad och planeringsverktyg skapats för att underlätta så mycket som möjligt för dig. Du kommer att få all hjälp du behöver för att veta exakt vad du ska skriva och göra det snabbt och enkelt!

 • Planera & skriv

  Vi kommer att planera OCH skriva innehåll. Vårt mål är att planera klart för hela året och skriva klart så mycket som möjligt i förväg. Och jag kommer visa dig hur du med enkla medel skapar bra innehåll snabbt. Därför vågar jag nästan säga att du kommer ha hela Januaris inlägg klara när utmaningen är slut.

 • Planera tillsammans

  Alla som deltar i bloggplaneringsutmaningen (BPU) har samma mål: att planera klart så mycket som möjligt inför 2017. Därför är alla väldigt engagerade och aktiva. Vi kommer att träffas i en Facebookgrupp där vi kan diskutera allt som har med utmaningen att göra.

Inkluderat: formeln som gör att du kan publicera minst 3 inlägg i veckan utan att tillbringa timmar med att fundera på vad du ska blogga om.

Linda är fantastisk på att förmedla precis det jag behöver. Hon ger bra med arbetsmaterial för att jag ska kunna utföra mitt arbete på egen hand. Hon har hjälpt mig massor med att förstå nycklarna till marknadsföring och det har jag stor nytta av som ensamföretagare.

- Dorotea Pettersson, Dorro.se

Linda visar upp bara inte en otrolig kunskap i ämnet onlinemarknadsföring, utan hon delar gladeligt med sig av tips, råd på ett sätt som får alla att växa i hennes närhet. Hennes engagemang och härliga glädje smittar av sig snabbt, och deltagarnas resultat låter inte väntapå sig. Jag kan varmt rekommendera Linda för er marknadsföring på internet.

Robert Palotas, Bracoach.se

Jag har haft förmånen att delta i Företagens Bloggutmaning som leds och drivs av Linda Hernestal da Silva. Äntligen har jag börjat blogga, och det är ju superkul. Det är till stor del Lindas förtjänst att jag kommit igång och nu regelbundet bloggar. Hon har varit superengagerad och tålmodig med mig och de andra bloggdeltagarna. Linda har en gedigen kunskap inom detta område och har dessutom förmågan att kunna förmedla detta. Jag kan verkligen rekommendera Linda.

Eva Waitzfelder, Nordic Fields
Klart jag ska vara med!

Frågor & Svar.

Vem är detta för? Detta är en planeringsutmaning för företagare som vill använda sin blogg som marknadsföringsverktyg på ett smart sätt. Du vill vara säker på att ditt innehåll fyller en funktion, att du lockar fler kunder och sprider kunskap och ökar din expertstatus. Vi kommer att planera innehåll för hela 2017.

Hur mycket tid behöver jag avsätta? Vi kommer att planera och skriva Måndag - Fredag. Du väljer själv hur mycket tid du vill avsätta men jag rekommenderar minst en timma om dagen. Ju mer tid du avsätter desto mer får du planerat.

Hur går det till? Du kommer få dagliga uppgifter att slutföra. När utmaningen börjar får du ett schema på hur de följande dagarna kommer se ut.

Vilka förkunskaper krävs? För att få ut det mesta möjliga av utmaningen så är det önskvärt att du redan har en blogg och har bloggat ett tag. Det finns inga krav på kunskapsnivå, bara att du vet hur man gör och kan hantera din egen blogg.

Men hur kan jag veta vad jag ska skriva så långt i förväg? När vi planerar blogginlägg så planerar vi kvalitativa inlägg som är intressanta för din målgrupp. Det kommer fortfarande finnas plats för spontanitet och vill du ändra planeringen efterhand så går det alltid.

Vad ingår exakt? Du får tillgång till: en facebookgrupp där du träffar andra företagare som är med, exklusiva bloggplaneringsverktyg som tagits fram speciellt för detta, arbetsblad med tips och idéer om vad du kan skriva om.

Jag vill gärna ha extra hjälp, vad är mina val? Jag kommer att finnas tillhands i gruppen för att svara på bloggplanerings relaterade frågor. Behöver du hjälp utöver detta så rekommenderar jag att du snabbt tar en av de tio platserna som finns för individuell hjälp.

VIKTIG INFO ANG EXTRA HJÄLP: Det finns endast 10 stycken platser för individuell hjälp under denna bloggutmaning. Annars hinner jag inte planera själv 🙂 Vill du ha en timmas rådgiving om hur du ska tänka kring din blogg och hur du ska maximera användandet av den för att nå ut så rekommenderar jag att du är snabb på att ta din plats. Pris: endast 975:- ink moms då ingår utmaningen (ordinarie pris 1200+moms/timma)

Jag har fler frågor? Har du fler frågor så maila mig på linda@bloggsucce.se

Vad andra bloggutmanare säger om bloggutmaningen (obs inte denna utan Företagarens Bloggutmaning på 21 dagar)

Starta när du vill!

Börja bloggplanera när du vill! Bloggplaneringsutmaningen 2017 finns nu att ladda ner automatiskt.

Du får också tillgång till en Bloggplan och guiden "Aldrig mera bloggtorka" så att du kan börja blogga redan nu!

Klart jag ska vara med!