Företagarens Bloggplaneringskit

Planera ditt blogginnehåll ett år framåt!

Planera allt ditt blogginnehåll för ett år framåt så att du kan använda din blogg som det marknadsföringsverktyg det verkligen är!

Ligg steget före!

Vill du ligga steget före och veta att du redan har allt planerat? Med bloggplaneringskittet kommer du aldrig behöva fundera två gånger på vad du ska blogga om eller när.

Klicka här för att börja planeraDitt digitala planeringskit skickas automatiskt efter betalning.

Mindre stress. Bättre koll. Bättre innehåll. Bättre affärer

När du planerar allt ditt innehåll från början så får du en bra överblick över det kommande året. Du kan enkelt se vad du ska skriva om och hur du kan planera in din övriga marknadsföring så det matchar din blogg och tvärtom. Har du redan inplanerade aktiviteter så kommer du ha ännu större nytta av att planera ditt innehåll redan nu. Då behöver du aldrig oroa dig över vad du ska skriva.

 • Visa din expertis

  Med en välskriven företagsblogg visar du enkelt upp din expertis. När dina blogginlägg är välplanerade kommer de alltid att visa dina potentiella och befintliga kunder din kunskap. Det är genom din företagsblogg du har möjlighet att sprida kunskap på ett enkelt och effektivt sätt.

 • Fokuserat bloggande

  När du planerar ditt innehåll från början behöver du inte vara orolig över att du skriver om saker som kanske inte är så intressanta för dina läsare. Istället så vet du från början att allt ditt innehåll reflekterar vad du vill förmedla.

 • Tidsbesparing

  Eftersom du redan planerat allt ditt innehåll så behöver du inte längre fundera över vad du ska skriva om. Du vet redan och kommer att ha massor av innehåll att välja av om du mot förmodan ändrar dig den dagen du planerat att skriva ett visst inlägg.

Planera i din egen takt

✮ Planera i din egen takt, låt det ta den tid det ta eller utmana dig själv att göra det snabbt.

✮ Vila i vetskapen att det finns många andra företagare som inte planerar sin inlägg och att du kommer ligga före dem.

✮  För att du kommer spara enormt mycket tid och stress om du gör det redan nu!

Hej! Det är jag som är Linda

Allt detta ingår i bloggplaneringskittet

Vässa pennan, ladda upp med kaffe/te/favoritdryck och sätt dig bekvämt. Här är huvudingredienserna i bloggplaneringskittet:

 • Arbetsblad & planeringsverktyg

  Oavsett hur du vill planera dina inlägg så kommer det finnas ett sätt för dig att göra det. Bloggplaneringskittet innehåller speciella arbetsblad och ett unikt digitalt planeringsverktyg som skapats för att underlätta så mycket som möjligt för dig. Du kommer även att få smarta tips och råd för att veta exakt vad du ska skriva och göra det snabbt och enkelt!

 • Planera & skriv

  Du kommer att planera OCH skriva innehåll. Målet är att planera klart för hela året och skriva klart så mycket som möjligt i förväg. Och jag kommer visa dig hur du med enkla medel skapar bra innehåll snabbt.

 • Nya idéer

  Du kommer aldrig mer behöva fundera på vad du ska blogga om. I kittet ingår flera arbetsblad och guider som hjälper dig att skapa nya intressanta blogginlägg utan större ansträngning.

Inkluderat: formeln som gör att du kan publicera minst 3 inlägg i veckan utan att tillbringa timmar med att fundera på vad du ska blogga om.

Linda är fantastisk på att förmedla precis det jag behöver. Hon ger bra med arbetsmaterial för att jag ska kunna utföra mitt arbete på egen hand. Hon har hjälpt mig massor med att förstå nycklarna till marknadsföring och det har jag stor nytta av som ensamföretagare.

- Dorotea Pettersson, Dorro.se

Linda visar upp bara inte en otrolig kunskap i ämnet onlinemarknadsföring, utan hon delar gladeligt med sig av tips, råd på ett sätt som får alla att växa i hennes närhet. Hennes engagemang och härliga glädje smittar av sig snabbt, och deltagarnas resultat låter inte väntapå sig. Jag kan varmt rekommendera Linda för er marknadsföring på internet.

Robert Palotas, Bracoach.se

Jag har haft förmånen att delta i Företagens Bloggutmaning som leds och drivs av Linda Hernestal da Silva. Äntligen har jag börjat blogga, och det är ju superkul. Det är till stor del Lindas förtjänst att jag kommit igång och nu regelbundet bloggar. Hon har varit superengagerad och tålmodig med mig och de andra bloggdeltagarna. Linda har en gedigen kunskap inom detta område och har dessutom förmågan att kunna förmedla detta. Jag kan verkligen rekommendera Linda.

Eva Waitzfelder, Nordic Fields

Hur länge ska du vänta?

Smarta företagare planerar sitt nästa drag, se till att du planerar ditt nästa blogginlägg så att du kan vara säker på att du alltid levererar bra innehåll som väcker intresse och nyfikenhet för ditt företag.

Klicka här för att börja planeraDitt digitala planeringskit skickas automatiskt efter betalning. Endast 360:- ex moms

Frågor & Svar.

Vem är detta för? Detta är en planeringskit för företagare som vill använda sin blogg som marknadsföringsverktyg på ett smart sätt. Du vill vara säker på att ditt innehåll fyller en funktion, att du lockar fler kunder och sprider kunskap och ökar din expertstatus. Du kommer att planera innehåll för hela 2018.

Hur går det till? Så fort du köpt kittet kommer du att automatiskt få tillgång till det via en medlemssida där du kan ladda ner allt material.

Vilka förkunskaper krävs? För att få ut det mesta möjliga av utmaningen så är det önskvärt att du redan har en blogg och har bloggat ett tag. Det finns inga krav på kunskapsnivå, bara att du vet hur man gör och kan hantera din egen blogg.

 

 

Men hur kan jag veta vad jag ska skriva så långt i förväg? När vi planerar blogginlägg så planerar vi kvalitativa inlägg som är intressanta för din målgrupp. Det kommer fortfarande finnas plats för spontanitet och vill du ändra planeringen efterhand så går det alltid.

Vad ingår exakt? Du får tillgång till: exklusiva bloggplaneringsverktyg som tagits fram speciellt för detta, arbetsblad med tips och idéer om vad du kan skriva om.

Jag har fler frågor? Har du fler frågor så maila mig på linda@bloggsucce.se

Vad andra bloggutmanare säger om bloggutmaningen (obs inte denna utan Företagarens Bloggutmaning på 21 dagar)

Starta när du vill!

Börja bloggplanera när du vill!

Du får också tillgång till en Bloggplan och guiden "Aldrig mera bloggtorka" så att du kan börja blogga redan nu!

Klart jag ska vara med!Endast 360:- ex moms