Det är dags att MAXA användandet av din företagsblogg

Äntligen finns det ett ställe för företagare där du kan få stöd, utbildning och inspiration och samtidigt nätverka med andra företagare för att använda din blogg som marknadsföringsverktyg.

Det här kan vara det bästa som hänt dig sedan du startade din företagsblogg

Här får du möjlighet att utveckla din blogg, ta del av exklusivt bloggmaterial, vara med i roliga utmaningar, nätverka med andra företagare som bloggar och helt enkelt ha kul medan du maxar potentialen av din blogg!

Ja det är klart jag ska vara med!Early Bird: Endast 699:- ex moms för 6 månaders medlemsskap

Ordinarie pris: 1500.- per månad. Värde: ovärderligt!

Välkommen till BLOGGIT - nätverket för företagare som bloggar

Har du en gnagande känsla att du kunde använda din företagsblogg bättre än du gör idag? Att den potentialen som finns i ditt företag inte riktigt kommer tills in rätt?

Då är du som de flesta företagare som bloggar. De bloggar utan att riktigt ha koll på vad som är skillnaden som faktiskt gör skillnad. Vad som gör dem unika, hur de ska nå fram till sina kunder och hur de kan tjäna pengar och marknadsföra sig med sin företagsblogg.

Skillnaden mellan dig och andra företagare? Att du gör något åt det!

Bloggit är ett unikt medlemsskap där du som företagare får hjälp att utveckla din företagsblogg så att du kan ta vara på det fantastiska marknadsföringsverktyg det är.

 

Detta ingår i ditt medlemsskap

Bloggstrategi

Automatiskt tillgång till Bloggstrategi modulen från Bloggkursen Bloggsuccéguide där du lär dig:

  • Hur du skapar en bloggstrategi och lär dig planera dina inlägg så du alltid vet vad du ska skriva. Planera dina första 30 inlägg – en strategi du kan använda om och om igen för att generera nya inlägg
  • Börja skriva – hur du på bästa och enklaste sätt skriver dina inlägg
  • Hur du når ut till rätt målgrupp och ökar försäljningen
  • Rubriker som säljer – hur du skriver rubriker som är intressanta och väcker uppmärksamhet
  • Hur du gör det enkelt för läsare att hitta mer information på din blogg
  • Mål: Att kunna skriva ”bra” inlägg som relaterar till din målgrupp och drar fler besökare

Ord pris 690:- ink moms


Bloggsplaneringskit

Bloggplaneringskittet hjälper dig att planera alla dina kommande inlägg på ett enkelt och effektivt sätt. Detta ingår:

  • Digital planeringskalender speciellt framtagen för företagare
  • Tips om hur du enkelt och effektivt skapar innehåll
  • Bildredigeringstips (video)

Ord pris 450:- ink moms


Bloggnätverk

Tillgång till en rolig, storhjärtad gemenskap av framgångsrika företagare (från nybörjare till skickliga veteraner) som vill lära, hjälpa, dela och växa tillsammans! Här kan du lita på att alla som är med är seriösa med sitt bloggande.


Bloggutmaningar som utmanar

Specialgjorda utmaningar för dig som vill utveckla din företagsblogg. Exempel på utmaningar: mer trafik, förbättra din SEO, innehållsstrategier mm


Live med Linda

Varje vecka har du möjlighet att ta del av livesändningar där du får ta del av värdefull blogginformation och har möjlighet att få direkt svar på dina blogg frågor.


Liveutbildningar

LIVE, interaktiv utbildning där du får de mest effektiva strategierna för att utveckla din företagsblogg. Dessa träningar täcker allt från att öka din trafik med hållbara Pinterest-strategier till att skapa fantastiska freebies till ditt nyhetsbrev. Varje månad har du möjlighet att påverka vad vi går igenom.

Åsa Bengtsson

Fantastisk inspiration, stöd och hjälp från professionella och hjälpsamma Linda H Da Silva. När man är ny inom bloggning och marknadsföring som egenföretagare, så är Linda en klippa på att kunna beskriva hur man kan göra och hjälpa till steg-för-steg på ett smart sätt, så att man inte tappar orken eller försvinner i fackspråk och snårigheter.

Åsa Bengtsson, Great Little Britain
Ja det är klart jag ska vara med!Early bird: Endast 699:- ex moms för 6 månaders medlemsskap

 Ordinarie pris: 1500.- per månad. Värde: ovärderligt!

Möt din bloggcoach, Linda

 

Hej det är jag som är Linda, din bloggcoach. Jag har bloggat sedan 2005, både professionellt och privat. Bloggning är ett kärt ämne för mig och jag hjälper idag företagare att använda sin blogg som marknadsföringsverktyg i kursen Företagarens Bloggsuccéguide.

Kanske har du varit med i någon av  Företagarens Bloggutmaning, en bloggutmaning speciellt för företagare eller sett mig online. Jag älskar att prata om online marknadsföring och bloggning och när jag får använda min kreativa sida tycker jag livet är som bäst.

I Bloggit så kommer jag att dela med mig av min expertis när du behöver det. Du frågar - jag svarar. Bloggit är annorlunda på det sätt att du kan räkna med raka svar och vara säker på att det blir rätt från början.  Inget "jag har ett paket du kan köpa för att få veta mer".  Vill du däremot ha individuell rådgivning tillkommer kostnad för det men i Bloggit hjälper vi alla varandra och ser till att vi uppnår våra bloggmål.

Elisabeth Bövik

Vid tre tillfällen har jag fått förmånen att delta i Företagens bloggutmaning som Linda H da Silva driver. Linda är oerhört kompetent, inspirerande och trevlig. Hon delar frikostigt med sig av all sin kunskap och på ett pedagogiskt sätt hjälper och stöttar hon oss deltagare och får oss att växa. Jag tackar henne för alla personliga råd jag fått och kan varmt rekommendera Linda.

Elisabeth Bövik, Color Me
Robert Palotas

Linda visar upp bara inte en otrolig kunskap i ämnet onlinemarknadsföring, utan hon delar gladeligt med sig av tips, råd på ett sätt som får alla att växa i hennes närhet. Hennes engagemang och härliga glädje smittar av sig snabbt, och deltagarnas resultat låter inte vänta på sig. Jag kan varmt rekommendera Linda för er marknadsföring på internet!

Robert Palotas, Smart Business

Bloggit är för dig som

Vill nå ut till nya kunder

Börja tjäna pengar på din företagsblogg

Seriöst vill använda din blogg som marknadsföringsverktyg

Är trött på att inte nå de resultat du vill med din blogg och ditt företag

Lära av andra och dela med dig av egna erfarenheter

Vill du öka trafiken till din hemsida? Veta vilka knep andra har för att nå ut med sin blogg? Eller börja använda nya sätt att marknadsföra din blogg? Vill du veta mer om hur du kan få nya kunder med bloggen? Vara säker på att den tid du spenderar på bloggen kommer att ge resultat?

Det är i Bloggit du har möjlighet att utvecklas med din företagsblogg!

Ja det är klart jag ska vara med!Early bird: Endast 699:- ex moms för 6 månaders medlemsskap

Frågor och svar

Är detta en kurs?

Nej. Det är ett medlemsskap för företagare som vill utveckla sina företagsbloggar.

Hur mycket tid måste jag avsätta? 

Så mycket du vill och kan. Du kan aldrig ligga "efter". Allt material som delas ligger kvar.

Hur får jag mest ut av mitt medlemsskap?

Genom att nätverka och vara delaktig i gruppen. Ta till dig den kunskap som delas. Dela på din egen kunskap. Ge och du får tillbaka.

Vart möts vi?

Vi möts i vår egna medlemsgrupp på Facebook.

Jag har frågor...

Klicka här för att skicka ett mail till mig så svarar jag så snart jag kan.